Geef gezinnen in armoede een nieuwe start.

Achter elke cijferstatistiek over armoede schuilen echte mensen – gezinnen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze kunnen voeding, huisvesting, gezondheidszorg en onderwijs voor hun kinderen nauwelijks betalen. De subsidies om kinderarmoede te bestrijden volstaan helaas niet om onze dagelijkse werking te financieren. We zijn je dus enorm dankbaar voor elke vorm van ondersteuning.

Zo kan je bijdragen

Jouw financiële steun

 Met jouw bijdrage creëer je welzijn en sociale inclusie voor een gezin in Brussel

meer info

Jouw materiële steun

Heb je nog baby- of kinderspullen? NASCI geeft ze graag aan baby’s, kinderen en hun mama’s of papa’s. Twijfel je of iets geschikt is voor NASCI? Bel of mail ons gerust om het ons te vragen!

meer info

Vrijwilligerswerk

NASCI is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken.

meer info

Inzamelactie of -event

Wil je je inzetten voor de doelen van NASCI? En met je bedrijf of school een actie op poten zetten of een inzameling doen? Fantastisch! Contacteer ons even, dan denken we mee na over de praktische kant.

Speciale gelegenheid? Laat je familie en vrienden doneren

Krijg je een baby’tje, maar heb je eigenlijk al genoeg spullen? Geeft je kind een feestje, maar heeft het al genoeg speelgoed? Of heb je iets anders te vieren? Laat je vrienden en familie aan NASCI doneren en schenk een ander kindje een goede start. Je kan NASCI overigens ook vermelden in je testament. Neem voor meer info contact op met ons.

Wil jij weten wat we met jouw bijdrage deden?

Transparantie vinden we vanzelfsprekend bij Nasci; tenslotte gaat het over het geld en materiaal van onze schenkers en sponsors waarmee wij werken. Daarom worden onze financiële gegevens in alle transparantie gepubliceerd op donorinfo.be. Wens je meer te weten over wie we zijn en wat we doen? Elk jaar wordt een jaarverslag opgemaakt waarin onze werking uitvoerig wordt toegelicht.

Download het jaarverslag 2023
Téléchargez le rapport annuel 2023

bedankt voor je steun •